AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla bozuk para görmek

Kahve falında birden fazla bozuk para görmek

Kahve falında birden fazla bozuk para görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine işaret eder.

Kahve falında birden fazla bozuk para gördüyseniz:

  • Bazı yalanlar yüzünden üzülmeniz olasıdır.

Kahve falında birden fazla bozuk para görmek atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok fazla bozuk para görmek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla ayakkabı görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birden fazla ay görmek kötü bir duruma düşürüleceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında birden fazla gelinlik giymek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında birden fazla kıyafet görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına delalettir.

Kahve falında birden fazla altın yüzük görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla iğne görmek sağlığın günden güne iyiye gideceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir