AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk sucuk görmek

Kahve falında bozuk sucuk görmek

Kahve falında bozuk sucuk görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine işarettir.

Kahve falında bozuk sucuk gördüyseniz:

  • Politik olmanızda fayda var.

Kahve falında bozuk sucuk görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sucuklu ceviz görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sucuklu pide görmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında et sucuk görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında sucuk yapmak sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında sucuklu tost yapmak kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine tabir olunur.

Kahve falında sucuk soymak maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına alamet eder.

Kahve falında dilimlenmiş sucuk görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir