AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk mezar görmek

Kahve falında bozuk mezar görmek

Kahve falında bozuk mezar görmek iş hayatında saygı göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine, istenmeyen bir yolculuğa, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, istediği makama geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine işaret eder.

Kahve falında bozuk mezar gördüyseniz:

  • Size ihtiyacınız olmayan harcamalar yaptırabilecek kişiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında mezarlıkta bozuk para toplamak iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk mezar görmek Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına rivayet eder.

Kahve falında kağıt ve bozuk para toplamak kederinin dağılacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına yorulur.

Kahve falında avuç içinde bozuk para görmek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski bozuk para bulmak yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında denizde bozuk para görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına inanılır.

Kahve falında bozuk elma görmek çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının bozuk para saydığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir