AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş incir görmek

Kahve falında kurumuş incir görmek

Kahve falında kurumuş incir görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, fırsatların elden kaçırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurumuş incir gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmadan önce olayların üzerinden geçmelisiniz.

Kahve falında kurumuş incir görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurumuş incir ağacı görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine tabir olunur.

Kahve falında kurumuş dallar görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında kurumuş pembe gül görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurumuş kavak ağacı görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine inanılır.

Kahve falında kurumuş yaprakları süpürmek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurumuş kan görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında kurumuş mısır tarlası görmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir