AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilac aramak

Kahve falında ilac aramak

Kahve falında ilac aramak üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, bunun da fal sahibine sorun olacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında ilac aramak gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı bir durum tartışmaya dönüşebilir.

Kahve falında ilac aramak onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına inanılır.

Kahve falında ilaç almak hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, daha güçlü bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ilaç saklamak yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına alamet eder.

Kahve falında mide ilacı içmek moral ve sermaye kaybedeceğine, rahata ve huzura kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ilaç almaya gitmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birine ilaç vermek sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak işarettir.

Kahve falında doktorun ilaç verdiğini görmek işlerin artacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında sinek ilacı sıkmak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir