AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk et görmek

Kahve falında bozuk et görmek

Kahve falında bozuk et görmek tartışmaların kavgaya döneceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, şansın önünün kesileceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında bozuk et gördüyseniz:

  • Çok fazla eleştirel olmamaya dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında bozuk tavuk eti görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına inanılır.

Kahve falında bozuk et atmak işlerinin azalacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında bozuk et görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında bozuk et yemek elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına bozuk para vermek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine delalet eder.

Kahve falında kaşlarını bozuk görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına delalettir.

Kahve falında denizin içinden bozuk para toplamak sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cebine bozuk para koymak hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir