AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablayı hasta görmek

Kahve falında ablayı hasta görmek

Kahve falında ablayı hasta görmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, işlerinin hafifleyeceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ablayı hasta gördüyseniz:

  • Başkalarının faaliyetlerine katılmadan önce araştırmalarınızı yapmalısınız.

Kahve falında ablasının hasta olduğunu görmek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında ablasını hasta görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ablanın hasta olduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına alamet eder.

Kahve falında ablayı hasta görmek kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, variyetini çoğaltacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ablayla telefonda konuşmak sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının ablasını görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ablasının kaybolduğunu görmek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeş abla görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir