AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablasının kaybolduğunu görmek

Kahve falında ablasının kaybolduğunu görmek

Kahve falında ablasının kaybolduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, kızına daima sahip çıkacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında ablasının kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren iş ya da aktivitelerden uzak durmalısınız.

Kahve falında ablasının kaybolduğunu görmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine yorulur.

Kahve falında ablanın kaybolduğunu görmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ablasının bebeğinin olduğunu görmek uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ablasıyla tartışmak istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine yorulur.

Kahve falında abla ve yenge görmek kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, küskünlüklerin oluşacağına işarettir.

Kahve falında ablanın doğum yaptığını görmek güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ablanı gelinlikle görmek iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında abla enişte görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir