AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ablasını görmek

Kahve falında başkasının ablasını görmek

Kahve falında başkasının ablasını görmek kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi güç sahibi olacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, böylece hayırlı bir yola girileceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının ablasını gördüyseniz:

  • Aynı tempoda çalışırsanız beklentileriniz yerine gelebilir.

Kahve falında ablasını öldüğünü görmek endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ablanın doğurduğunu görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına inanılır.

Kahve falında ablasıyla kavga etmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında abla kardeş görmek rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ablayı yatarken görmek huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, gelirinin eksileceğine rivayet eder.

Kahve falında ablasının boşandığını görmek yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında ablasının hamile olduğunu görmek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında abla anne görmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir