AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablasının hasta olduğunu görmek

Kahve falında ablasının hasta olduğunu görmek

Kahve falında ablasının hasta olduğunu görmek gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine inanılır.

Kahve falında ablasının hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Gelişmeleri olumlu algılamakta fayda var.

Kahve falında ablanın hasta olduğunu görmek yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında ablasını hasta görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına inanılır.

Kahve falında ablasının hasta olduğunu görmek rahat bir nefes alacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına delalet eder.

Kahve falında ablayı hasta görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına işaret eder.

Kahve falında annesini ve ablasını görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ablasının bebeği olduğunu görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında ablasının eski sevgilisini görmek önemli kişi haline geleceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında ablayı evleniyor görmek iyi bir patron olacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir