AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir poşet bozuk para görmek

Kahve falında bir poşet bozuk para görmek

Kahve falında bir poşet bozuk para görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına alamet eder.

Kahve falında bir poşet bozuk para gördüyseniz:

  • Arka arkaya birkaç yerden para alabilirsiniz.

Kahve falında poşette bozuk para görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir poşet bozuk para görmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına delalettir.

Kahve falında poşetin içinde para görmek ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında poşet dolusu para görmek hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, yeni adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında siyah poşette para görmek hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında poşet dolusu kağıt para görmek atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında poşet içinde para görmek en yüksek makamlara oturacağına, ayıplanacağına işarettir.

Kahve falında poşet içinde kağıt para görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir