AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine bozuk para vermek

Kahve falında birisine bozuk para vermek

Kahve falında birisine bozuk para vermek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sorunların günden güne artacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, işyerini kapatacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına işarettir.

Kahve falında birisine bozuk para vermek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almanız dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında avuç dolusu bozuk para görmek zor zamanların sona ereceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk para dizmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamurdan bozuk para toplamak işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına işarettir.

Kahve falında patrondan bozuk para almak aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında birine bozuk para verdiğini görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında bozuk parayı cebine koymak huzurunun kaçacağına, işlerinin çok açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk para bütünlemek şansının her zaman yaver gideceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bozuk para ve kağıt para görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir