AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolda bozuk para görmek

Kahve falında yolda bozuk para görmek

Kahve falında yolda bozuk para görmek işlerinin yarıda kalacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına, onlardan taraf hayır göreceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında yolda bozuk para gördüyseniz:

  • Sosyalleşme çabası içindeyken, size ait olmayan işlere talip olmanız sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında yolda bozuk para görmek mevkie edineceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında yoldan bozuk para bulmak geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında yoldan bozuk para toplamak ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yolda bozuk para bulmak maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında yolda bozuk para toplamak ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında bozuk yolda araba sürmek çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk yolda araba görmek ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine delalettir.

Kahve falında bozuk yolda gitmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir