AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayıdan kurtulmak

Kahve falında ayıdan kurtulmak

Kahve falında ayıdan kurtulmak yaşam standartlarının da yükseleceğine, rahatının her zaman yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, çok başarılı adımlar atacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, doğruluğu bulacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında ayıdan kurtulmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.

Kahve falında ayıdan kurtulmak güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayıdan kaçıp kurtulmak ticaretinin de bozulmayacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine işarettir.

Kahve falında boz ayıdan kaçmak kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı işaret eder.

Kahve falında ayıdan korkmak eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayıdan saklanmak kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah ayıdan kaçmak deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz ayıdan kaçmak yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, parasını ve malını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında ayıdan korktuğunu görmek duyduğu üzüntülerin son bulacağına, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir