AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ayıdan kaçmak

Kahve falında beyaz ayıdan kaçmak

Kahve falında beyaz ayıdan kaçmak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında beyaz ayıdan kaçmak gördüyseniz:

  • Başkalarının hataları yüzünden zor durumda kalabilirsiniz, kayıp yaşamamak için ön tedbir almakta fayda var.

Kahve falında beyaz ayıdan kaçmak yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında boz ayıdan kaçmak bereket ve huzur getireceğine, kazancın devamlı olacağına işaret eder.

Kahve falında ayıdan kaçmak parasız kalacağına, fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında siyah ayıdan kaçmak dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, dünya malı edineceğine tabir olunur.

Kahve falında ayıdan saklanmak sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayıdan kaçıp kurtulmak yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına işarettir.

Kahve falında ayıdan korkmak kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayıdan korktuğunu görmek maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir