AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ayıdan kaçmak

Kahve falında siyah ayıdan kaçmak

Kahve falında siyah ayıdan kaçmak ortaya bazı projeler koyacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, bazen umutlarını yitireceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah ayıdan kaçmak gördüyseniz:

  • Hazırlıksız hareket etmektense beklemek daha iyidir.

Kahve falında siyah ayıdan kaçmak kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, eksiklerinin farkına varacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz ayıdan kaçmak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına işarettir.

Kahve falında ayıdan kaçmak zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boz ayıdan kaçmak insanlar tarafından takdir edileceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayıdan kurtulmak bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine işaret eder.

Kahve falında ayıdan korktuğunu görmek bol rızık sahibi olunacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ayıdan saklanmak darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayıdan korkmak içine büyük bir huzurun dolacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir