AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayıdan korkmak

Kahve falında ayıdan korkmak

Kahve falında ayıdan korkmak kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, borçlarından kurtulacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayıdan korkmak gördüyseniz:

  • Her şey üzerinize gelebilir.

Kahve falında ayıdan korkmak bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına işaret eder.

Kahve falında ayıdan saklanmak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz ayıdan kaçmak işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayıdan kaçmak sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayıdan kaçıp kurtulmak çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında boz ayıdan kaçmak sorun üstüne sorun yaşanacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine delalettir.

Kahve falında ayıdan kurtulmak çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah ayıdan kaçmak çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir