AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayıdan kaçmak

Kahve falında ayıdan kaçmak

Kahve falında ayıdan kaçmak sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, hainlik yapacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayıdan kaçmak gördüyseniz:

  • En başta zıt fikirlerle karşılaşsanız da, devamında işler istediğiniz gibi gidebilir.

Kahve falında ayıdan kaçmak sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında siyah ayıdan kaçmak sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında boz ayıdan kaçmak bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, bedenen de ruhen de şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında beyaz ayıdan kaçmak ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında ayıdan kaçıp kurtulmak maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayıdan korkmak yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayıdan kurtulmak fal sahibinin şansının açılacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında ayıdan saklanmak çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir