AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin boyunu uzamış görmek

Kahve falında birinin boyunu uzamış görmek

Kahve falında birinin boyunu uzamış görmek pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin boyunu uzamış gördüyseniz:

  • Herkesi memnun edemezsiniz, imkansızı başarmaya çalışmayın.

Kahve falında boyunu uzamış görmek huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boyunun uzamasını görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, can bulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin boyunu uzamış görmek zararların yakında telafi edileceğine, bereket ve zenginlik sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boyun uzamasını görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boyun uzaması görmek eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine yorulur.

Kahve falında çocuğunun boyunun uzamasını görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boyunun uzaması görmek ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnakların uzamasını görmek bunun için her gün şükredeceğine, dünya malına kavuşulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir