AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölçü görmek

Kahve falında ölçü görmek

Kahve falında ölçü görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına alamet eder.

Kahve falında ölçü gördüyseniz:

  • Alacağınız bir haber sizi işiniz hakkında endişelendirebilir Hemen paniğe kapılmayın.

Kahve falında ölçü görmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına inanılır.

Kahve falında ölçülü davranmak refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boy ölçüsü almak sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmak ölçüsü almak çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında ölçü aldırmak elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında biriyle boy ölçüşmek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik ölçüsü vermek tartışmaların sonlandırılacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında pantolon ölçüsü almak hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir