AnaSayfa / Genel / Kahve falında boy uzamak

Kahve falında boy uzamak

Kahve falında boy uzamak sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boy uzamak gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız kişiler sizi engellemeye ya da yolunuza çıkmaya çalışabilir.

Kahve falında boy uzamak kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boy uzadığını görmek geriye doğru gideceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boyumun uzadığını görmek onu doyasıya yaşayacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boynunun uzadığını görmek fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarının çok uzadığını görmek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinin uzadığını görmek hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine delalettir.

Kahve falında dilinin uzadığını görmek işlerinin toparlanacağına, aynı karşılığı alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında saçların uzadığını görmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir