AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyu uzun olmak

Kahve falında boyu uzun olmak

Kahve falında boyu uzun olmak başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına tabir olunur.

Kahve falında boyu uzun olmak gördüyseniz:

  • Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

Kahve falında vefat eden birini uzun boylu görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kişiyi uzun boylu görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında uzun boylu bir kadın görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir başkasını uzun boylu görmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını uzun boylu görmek mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında çok uzun boylu insanlar görmek elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğini uzun boylu görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında uzun boylu bir adam görmek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, üzüntülerin sevince döneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir