AnaSayfa / Genel / Kahve falında kişiyi uzun boylu görmek

Kahve falında kişiyi uzun boylu görmek

Kahve falında kişiyi uzun boylu görmek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kişiyi uzun boylu gördüyseniz:

  • Yeni tanışmış sayılabileceğiniz biri sizi, size belli ettiğinden çok daha fazla beğeniyor.

Kahve falında kişiyi uzun boylu görmek hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunu uzun boylu görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi uzun boylu görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini uzun boylu görmek sevdikleri ile çok mutlu olacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında birini boyu uzun görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında esmer uzun boylu erkek görmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine delalettir.

Kahve falında çok uzun boylu insan görmek kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini uzun boylu görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir