AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek boynuzlaması görmek

Kahve falında inek boynuzlaması görmek

Kahve falında inek boynuzlaması görmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında inek boynuzlaması gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun bir erkekle tanışıp, yakınlı kurmanız olasıdır.

Kahve falında tek boynuzlu inek görmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında boynuzlu inek görmek sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, sorunlarının tamamen biteceğine delalettir.

Kahve falında inek tarafından boynuzlanmak gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında boynuzsuz inek görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında boynuzu kırık inek görmek dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında inek boynuzu görmek yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında ineğin boynuzunu kırmak bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına inanılır.

Kahve falında inek boynuzu tutmak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir