AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuzlu yılan görmek

Kahve falında boynuzlu yılan görmek

Kahve falında boynuzlu yılan görmek dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, keyfin kaçacağına delalettir.

Kahve falında boynuzlu yılan gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir veya belli işleri tamamlamayabilirler.

Kahve falında boynuzlu yılan öldürmek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında boynuzlu kara yılan görmek büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına inanılır.

Kahve falında boynuzlu yılan görmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına alamet eder.

Kahve falında siyah boynuzlu yılan görmek borcunun kalmayacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine inanılır.

Kahve falında büyük boynuz görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına alamet eder.

Kahve falında boynuzlu kadın görmek gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, işlerinin kötüye gideceğine inanılır.

Kahve falında boynuzu kırık koç görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına inanılır.

Kahve falında boğa boynuzu görmek keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir