AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah boynuzlu yılan görmek

Kahve falında siyah boynuzlu yılan görmek

Kahve falında siyah boynuzlu yılan görmek alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah boynuzlu yılan gördüyseniz:

  • Kuma çizgi çizmekte ısrar etmenin veya başka kişileri zorlamanın faydası olmayabilir.

Kahve falında siyah boynuzlu yılan görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına inanılır.

Kahve falında siyah boynuzlu inek görmek büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boynuzlu siyah keçi görmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine işaret eder.

Kahve falında boynuzlu yılan görmek içini açmaya karar vereceğine, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boynuzlu yılan öldürmek çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, bütçesinin daralacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boynuzlu kara yılan görmek bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında siyah yılandan korkmak sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah zehirli yılan görmek kısmetlerinin kapanacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir