AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuzlu kara yılan görmek

Kahve falında boynuzlu kara yılan görmek

Kahve falında boynuzlu kara yılan görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, daima önüne bakacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine delalet eder.

Kahve falında boynuzlu kara yılan gördüyseniz:

  • Zor durumlarda bile başınızı dik tutun.

Kahve falında boynuzlu kara yılan görmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine işaret eder.

Kahve falında boynuzlu yılan görmek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına işarettir.

Kahve falında boynuzlu yılan öldürmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına alamet eder.

Kahve falında siyah boynuzlu yılan görmek iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yatakta kara yılan görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara yılan görmek sorunlarını teker teker aşacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kara yılan yakalamak bunun için sıkıntıya düşeceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine yorulur.

Kahve falında uzun kara yılan görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir