AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuzu kırık koç görmek

Kahve falında boynuzu kırık koç görmek

Kahve falında boynuzu kırık koç görmek karasızlık yaşayacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, huzurlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında boynuzu kırık koç gördüyseniz:

  • Ters giden durumlar ya da ortaya çıkan engeller söz konusu olabilir.

Kahve falında boynuzu kırık koç görmek tecrübe kazandıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tek boynuzlu koç görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın boynuzlu koç görmek zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boynuzlu koç kafası görmek tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, isabetli adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında büyük boynuzlu koç görmek tatsız durumların yaşanacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koç boynuzu kesmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boynuzsuz koç görmek dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına inanılır.

Kahve falında boynuzlu koç görmek zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir