AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuzlu dana görmek

Kahve falında boynuzlu dana görmek

Kahve falında boynuzlu dana görmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarını çözeceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, parasal sıkıntıların son bulacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boynuzlu dana gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla ya da otorite konumundaki kişilerle sorunlar yaşayabilirsiniz veya seyahatler sırasında aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında boynuzlu dana görmek hayırlı gelişmeler yaşanacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına yorulur.

Kahve falında boynuzlu inekler görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına yorulur.

Kahve falında boynuzlu koç kafası görmek aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında koçun boynuzunu kırmak büyük kazançlar elde edeceğine, kötü sözler duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan boynuzu görmek uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında tek boynuzlu öküz görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına rivayet eder.

Kahve falında altın boynuz görmek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, kötü günlerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında boynuzlu siyah keçi görmek daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir