AnaSayfa / Genel / Kahve falında koç boynuzu görmek

Kahve falında koç boynuzu görmek

Kahve falında koç boynuzu görmek işlerinin hızlanacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, doktordan doktora koşturacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine tabir olunur.

Kahve falında koç boynuzu gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu korumak veya tam tersi belli bir pozisyondan kurtulmak için mücadele etmeniz gerekebilir.

Kahve falında koç boynuzu tutmak insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boynuzsuz koç görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, kazancını iki kat arttıracağına inanılır.

Kahve falında boynuzlu koç kafası görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında koç boynuzu kesmek çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında altın boynuzlu koç görmek zorlukların yakın zamanda biteceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tek boynuzlu koç görmek işlerinde yenilikler yapacağına, dertlerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında boynuzlu koç görmek düşünmeden adımlar atayacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boynuzu kırık koç görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, dolayısıyla geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir