AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuzlu kuzu görmek

Kahve falında boynuzlu kuzu görmek

Kahve falında boynuzlu kuzu görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, onlardan medet umacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında boynuzlu kuzu gördüyseniz:

  • Maddi ya da manevi hediyeler söz konusu olabilir.

Kahve falında boynuzlu kuzu görmek ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında boynuzlu balık görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında tek boynuz görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında boynuzlu yılan öldürmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında boynuzlu fil görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında boynuzlu geyik görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında inek boynuzlaması görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında boynuzlu dana görmek daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir