AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuzlu koyun görmek

Kahve falında boynuzlu koyun görmek

Kahve falında boynuzlu koyun görmek hayallerinin peşinden gideceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine, hile ile mal elde edeceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boynuzlu koyun gördüyseniz:

  • İletişim kuramamak, bazı aletlerinizin veya dalgınlık nedeniyle bazı eşyalarınızın kaybolması gibi olaylar olabilir.

Kahve falında tek boynuzlu koyun görmek büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında boynuzlu koyun görmek çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boynuzu kırık koyun görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında boynuzsuz koyun görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında koyun boynuzu görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına alamet eder.

Kahve falında tek boynuzlu geyik görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet eder.

Kahve falında inek boynuzlaması görmek arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gergedan boynuzu görmek hoş muhabbette olacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir