AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun boynuzu görmek

Kahve falında koyun boynuzu görmek

Kahve falında koyun boynuzu görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında koyun boynuzu gördüyseniz:

  • Kahveleri hazırlayın ziyaretçi çoğalabilir.

Kahve falında tek boynuzlu koyun görmek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine alamet eder.

Kahve falında boynuzu kırık koyun görmek kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına işarettir.

Kahve falında boynuzlu koyun görmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında koyun boynuzu görmek elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında boynuzsuz koyun görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine delalettir.

Kahve falında büyük boynuzlu öküz görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boynuzlu kedi görmek büyük kazanç sağlanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah boynuzlu inek görmek fakir çocukları giydireceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir