AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah boynuzlu inek görmek

Kahve falında siyah boynuzlu inek görmek

Kahve falında siyah boynuzlu inek görmek kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, makamının yükseleceğine, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah boynuzlu inek gördüyseniz:

  • İşinize duygularınızı karıştırmamanız gerekiyor.

Kahve falında siyah boynuzlu inek görmek bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında büyük boynuzlu inek görmek ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek boynuzlu inek görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına yorulur.

Kahve falında inek boynuzlaması görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına rivayet eder.

Kahve falında inek tarafından boynuzlanmak çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına işarettir.

Kahve falında boynuzlu inekler görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında inek boynuz görmek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine işarettir.

Kahve falında inek boynuzu tutmak sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, başarılarının azalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir