AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuzlu tosun görmek

Kahve falında boynuzlu tosun görmek

Kahve falında boynuzlu tosun görmek miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, sorunlarının çözüleceğine, fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında boynuzlu tosun gördüyseniz:

  • Maddi konularda aktif olmalısınız.

Kahve falında boynuzlu tosun görmek sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tosunlar görmek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tosun sevmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında tosun kesmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yaralarına da merhem olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz tosun görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tosun sürüsü görmek şansın her zaman kişiden yana olacağına, rahat bir nefes alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tosun kafası görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında tosun inek görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir