AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuz çıktığını görmek

Kahve falında boynuz çıktığını görmek

Kahve falında boynuz çıktığını görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına yorulur.

Kahve falında boynuz çıktığını gördüyseniz:

  • Finansal durumunuzu veya iş hayatınızı ilgilendiren ilişkiler ön plana çıkmaya başlıyor.

Kahve falında boynuzunun çıktığını görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında boynuz çıktığını görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boğa boynuzu görmek esenlik, huzur ve saadet bulacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boynuzsuz koç görmek kafasının karışacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına işaret eder.

Kahve falında boynuzu kırık geyik görmek huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında boynuzlu deve görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine işaret eder.

Kahve falında inek boynuzu görmek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına yorulur.

Kahve falında tek boynuzlu koyun görmek çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir