AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuzlu sığır görmek

Kahve falında boynuzlu sığır görmek

Kahve falında boynuzlu sığır görmek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynuzlu sığır gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun ev ya da işinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında boynuzlu sığır görmek sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında sığırlar görmek neşeli ve huzurlu bir geleceğe, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine delalettir.

Kahve falında sığır yavrusu görmek mal ve para kazanılacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hasta sığır görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, zahmete ve derde düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sığır sürüsü otlatmak epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Kahve falında besili sığır görmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, aldığı borçların katbekat artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında derisi yüzülmüş sığır görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında koyun ve sığır görmek makam ve rızık sağlayacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir