AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek boynuzlu ata binmek

Kahve falında tek boynuzlu ata binmek

Kahve falında tek boynuzlu ata binmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, nahoş sözler işiteceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında tek boynuzlu ata binmek gördüyseniz:

  • Bitirilmesi önemli şeylere öncelik tanımalı, pişman olacağınız ya da geri döndürülmesi zor durumlardan kaçınmalısınız.

Kahve falında tek boynuzlu ata binmek zor günlerin biteceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya delalet etmektedir.

Kahve falında boynuzlu ata binmek tüm özlemini gidereceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine işaret eder.

Kahve falında tek boynuzlu beyaz at görmek endişelerinden kurtulacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında tek boynuzlu hayvan görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, kara kara düşünür olacağına rivayet eder.

Kahve falında tek boynuzlu inek görmek rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek boynuzlu koç görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek boynuzlu keçi görmek hayata karşı zayıf davranmayacağına, insanları hak yoluna çağıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek boynuzlu öküz görmek geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir