AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuzlu böcek görmek

Kahve falında boynuzlu böcek görmek

Kahve falında boynuzlu böcek görmek sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında boynuzlu böcek gördüyseniz:

  • Hangisini kabul edeceğinizi detaylı düşünmenizde fayda var.

Kahve falında boynuzlu böcek görmek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek boynuzlu beyaz at görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında tek boynuzlu koyun görmek atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına alamet eder.

Kahve falında boynuzlu eşek görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boynuzlu siyah keçi görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında boynuzlu kadın görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Kahve falında boynuzlu inekler görmek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, hastaysa şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın boynuzlu koç görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir