AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuzlu siyah keçi görmek

Kahve falında boynuzlu siyah keçi görmek

Kahve falında boynuzlu siyah keçi görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına işarettir.

Kahve falında boynuzlu siyah keçi gördüyseniz:

  • Yalnız size yakınlaşmak isteyen birisinin rahatsız edici davranışlarına katlanmak zorunda kalacaksınız.

Kahve falında boynuzlu siyah keçi görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, kararlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında keçinin boynuzundan tutmak bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boynuzlu keçi görmek kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında keçi boynuzu toplamak hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, iyi halini yitireceğine delalettir.

Kahve falında tek boynuzlu keçi görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, borçlarının kapacağına alamet eder.

Kahve falında boynuzsuz keçi görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, kendisi ile gururlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında keçinin boynuzunu kırmak çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, fal sahibinin uyarı alabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boynuzlu keçi sürüsü görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, kalbini kıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir