AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın boynuzlu koç görmek

Kahve falında altın boynuzlu koç görmek

Kahve falında altın boynuzlu koç görmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına inanılır.

Kahve falında altın boynuzlu koç gördüyseniz:

  • Zaten çalışma isteksizliği gelecek.

Kahve falında altın boynuzlu koç görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine delalet eder.

Kahve falında tek boynuzlu koç görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere işaret eder.

Kahve falında koç boynuzu kesmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında koç boynuzu görmek dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına delalettir.

Kahve falında büyük boynuzlu koç görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koç boynuzu tutmak maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boynuzu kırık koç görmek sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boynuzlu koç kafası görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir