AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuzlu balık görmek

Kahve falında boynuzlu balık görmek

Kahve falında boynuzlu balık görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, zararının büyük olacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında boynuzlu balık gördüyseniz:

  • Neler yaptığınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında boynuzlu balık görmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına yorulur.

Kahve falında boğa boynuzu görmek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine işarettir.

Kahve falında boynuz çıktığını görmek sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine işaret eder.

Kahve falında boynuzlu kedi görmek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, şerefe ve izzete işarettir.

Kahve falında tek boynuzlu at görmek ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında inek boynuzu tutmak işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına işarettir.

Kahve falında tek boynuzlu öküz görmek yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, yepyeni biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında keçinin boynuzunu görmek dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir