AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçinin boynuzunu görmek

Kahve falında keçinin boynuzunu görmek

Kahve falında keçinin boynuzunu görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, gülen yüzünün solacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında keçinin boynuzunu gördüyseniz:

  • Katılacağınız toplantıda size ileride faydası dokunabilecek ilginç bir tanışma yapabilirsiniz.

Kahve falında keçinin boynuzunu görmek kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına işaret eder.

Kahve falında keçi boynuzu toplamak kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına yorulur.

Kahve falında boynuzlu siyah keçi görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keçinin boynuzunu kırmak yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boynuzlu keçi kafası görmek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına işaret eder.

Kahve falında boynuzlu keçi görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boynuzsuz keçi görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keçinin boynuzundan tutmak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir