AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuz yemek

Kahve falında boynuz yemek

Kahve falında boynuz yemek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, kredi çekileceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine inanılır.

Kahve falında boynuz yemek gördüyseniz:

  • Bazı şeyler sadece siz inandığınız için öyle olmayabilir.

Kahve falında öküzden boynuz yemek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynuz yemek kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında inek boynuzu görmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında keçi boynuzu toplamak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tek boynuzlu boğa görmek rakiplerin başarı kazanacağına, mali olarak küçüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boynuzu kırık inek görmek başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, şifa göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boynuzunun çıktığını görmek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inek boynuzlaması görmek en çetin zorlukların aşılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir