AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi boynuzu toplamak

Kahve falında keçi boynuzu toplamak

Kahve falında keçi boynuzu toplamak çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine alamet eder.

Kahve falında keçi boynuzu toplamak gördüyseniz:

  • Deneyimlerinizi yapılan işleri haletmenin daha iyi yolları olabileceğinden bazı konulardaki belirsizliklere kadar her şeyi sorgulamayı gerektiriyor.

Kahve falında keçi boynuzu toplamak iflasın eşiğine geleceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boynuzlu keçi sürüsü görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında boynuzlu keçi görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek boynuzlu keçi görmek iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında boynuzlu keçi kafası görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında keçinin boynuzundan tutmak isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında boynuzlu siyah keçi görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında keçinin boynuzunu kırmak yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir