AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuz kesmek

Kahve falında boynuz kesmek

Kahve falında boynuz kesmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Kahve falında boynuz kesmek gördüyseniz:

  • Sağlığınız açısından, fiziksel olarak bir rahatsızlığınız olmasa da, geçirebileceğiniz ufak tefek kazalar yüzünden sarsılabilirsiniz.

Kahve falında koç boynuzu kesmek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına yorulur.

Kahve falında boynuz kesmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında boynuzu kırık geyik görmek iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına işarettir.

Kahve falında çift boynuzlu at görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına tabir olunur.

Kahve falında boynuzlu dana görmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynuzlu koyun görmek kendine olan güvenini yitireceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafada boynuz görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında boynuzlu boğa görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir