AnaSayfa / Genel / Kahve falında koç boynuzu kesmek

Kahve falında koç boynuzu kesmek

Kahve falında koç boynuzu kesmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına inanılır.

Kahve falında koç boynuzu kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kimseler için ya da bir insan için fedakarlık yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında koç boynuzu kesmek örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük boynuzlu koç görmek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boynuzlu koç görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, neşeli zamanların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında boynuzsuz koç görmek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın boynuzlu koç görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynuzu kırık koç görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında koç boynuzu görmek başarı ve zafer kazanacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında boynuzlu koç kafası görmek uzun uzun dalıp gideceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir