AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest alırken dua okumak

Kahve falında abdest alırken dua okumak

Kahve falında abdest alırken dua okumak hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, şansın kapanacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine inanılır.

Kahve falında abdest alırken dua okumak gördüyseniz:

  • Olayları şansa bırakmayın.

Kahve falında abdest alırken dua okumak sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına yorulur.

Kahve falında abdest alıp kuran okumak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında abdest alırken kan görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abdest almaya hazırlanmak rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında gusül abdesti almayı unutmak aileye yeni bir bebeğin katılacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına yorulur.

Kahve falında abdest alıp cuma namazı kılmak uykusuz ve halsiz düşeceğine, kariyer planının altüst olacağına işaret eder.

Kahve falında başka birini abdest alırken görmek hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında abdest almayı görmek dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, sahip olacağı malın faazlalığına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir