AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini abdest alırken görmek

Kahve falında kendini abdest alırken görmek

Kahve falında kendini abdest alırken görmek arabasını ve toprağının olacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, işlerinin sarpa saracağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, iyi konumlara geleceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına alamet eder.

Kahve falında kendini abdest alırken gördüyseniz:

  • Hayatınızı renklendirmek veya biraz heyecan katmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında abdest alıp kuran okumak eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına delalettir.

Kahve falında abdest alıp namaz kılmak mirasa, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında abdest alırken ayağı yıkamak can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine yorulur.

Kahve falında abdest almadan namaz kılmak uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, erken evlilik yapacağına alamet eder.

Kahve falında abdest almaya gitmek eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında camide abdest alıp namaz kıldığını görmek nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında abdest alırken kan görmek kız çocuğunun olacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında abdest alıp namaz kıldığını görmek doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir