AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynunun ağrıdığını görmek

Kahve falında boynunun ağrıdığını görmek

Kahve falında boynunun ağrıdığını görmek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına işarettir.

Kahve falında boynunun ağrıdığını gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir, yeni gruplara girebilir veya ekip çalışması gerektiren yeni işlerle uğraşmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında boynunun ağrıdığını görmek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına işaret eder.

Kahve falında göğsü ağrımak pek çok olumlu gelişmelere, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında kulağı ağrımak uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtının ağrıdığını görmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına alamet eder.

Kahve falında kalbinin ağrıdığını görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, Allah’ın yolundan gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin ağrıdığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının başının ağrıdığını görmek çirkin amellere, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsünün ağrıdığını görmek fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir